jul
25

Embarcador d’Almatret amb estació de desinfecció pel musclo zebra

Per evitar la dispersió de la plaga del musclo zebra és necessari complir els protocols de desinfecció establerts legalment per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre

Tots els equips i embarcacions que entrin i surtin d’un embassament de tipus C, tipus P o en zona de risc de musclo zebrat s’han de desinfectar en una estació de desinfecció oficial.

Al Embarcador d’Almatret situat a l’embassament de Riba-roja hi ha l’estació de desinfecció oficial per al correcte compliment del protocol de desinfecció. Disposem d’aigua a pressió a 60 º C i orelleres per al circuit de refrigeració del motor de les embarcacions.

Vol saber més?

Descargar protocolo de desinfección CHE

Navegación en embalses CHE

jun
29

Actuació del duo ANTARES (Jan & Lenka)

El magnífic duo va interpretar grans temes d’Eric Clapton, Adele, Eros Ramazzotti … entre molts altres. Un gran directe!

Jan i Lenka van actuar al bar de l’embarcador d’Almatret, al costat del riu Ebre. Va ser un concert íntim que esperem es repeteixi aviat.

A continuació podeu veure un resum del concert:

www.antares-music.cz

jun
21

Pesca permesa 24 hores i amb esquer viu a Almatret

L’escenari especial de pesca d’Almatret, dins a la zona de pesca controlada EB-01 del riu Ebre, autoritza l’ús de peix viu o mort i autoritza la pesca les 24 hores.

Es pot usar com esquer les espècies exòtiques gardí, carpa, i carpí així com altres espècies que no figurin a l’annex I del Real Decret 1628/2011 presents en la mateixa zona de pesca.

No es poden transportar amb mitjans terrestres els exemplars vius.

Totes les espècies depredadores com el silur, el peix gat, el lluci, la perca americana o la sandra no poden ésser usats com esquer viu. En cas de captura s’hauran de sacrificar.

El pescador que s’aculli a aquesta autorització excepcional haurà de portar a sobre el document sencer durant l’acció de pesca.

A continuació podeu veure el document per ampliar l’informació.

Image

Lucioperca amb el nostre guia de pesca

mai
28

Dia de CARPFISHING

 

Una gran jornada de carpfishing a Almatret.
Tot i començar a pescar amb vent i poca activitat al riu, va ser una bona jornada.
Progressivament es va parar el vent i vam poder escoltar una mica de moviment en el riu, poc comparat amb altres dies. De tota manera de matinada van començar a tocar els esquers i es pesca la primera carpa. Altres es van escapar.
El matí sense activitat visible des de la riba, va començar encara millor, pescant quatre carpes més carpa
Sens dubte, Almatret, un gran lloc per a la pesca esportiva.

mai
24

Neteja i manteniment de l’entorn natural del riu Ebre

Aquesta setmana s’ha netejat el marge del riu Ebre al seu pas per Almatret, a l’embassament de Riba-roja.

S’han recollit tot tipus de residus abandonats a la vora del riu com llaunes, botelles de vidre, plàstics, material de pesca, bateries, etc. Aquests residus generats pels usuaris de la zona comporten un augment del risc d’incendi, contaminació de la zona i de l’aigua que després arriba a les nostres cases.

Tenim un meravellós entorn natural, ens agrada trobar-lo net, per això, recordem a tots els usuaris d’aquesta zona, com de qualsevol altre indret natural, que siguem conscients a l’hora de fer-ne ús.

Esta prohibit fer foc de cap tipus, ni barbacoa, ni camping gas ni qualsevol altre.

S’ha de netejar la zona, recollir la brossa generada i endur-se-la fins als contenidors d’Almatret.

Convidem a tothom a gaudir d’aquest espai però també a fer-ne ús responsable, respectem el medi ambient.

feb
13

Expedició Tachov – Almaebre (ALMATRET) 2011

Un grup de tres persones realitzen una gran expedició des de Tachov (República Txeca) fins Almatret – riu Ebre (Espanya) amb cotxe retolat i samarretes fetes per a l’ocasió. 1900 km